Home | Agenda & Actueel | Spirituele Rouwbegeleiding | Heel Jezelf | Sjamanistische Kring Drenthe | Sjamanisme | Spirituele pad | Links | Contact

Agenda & Actueel  2018  voor Info en opgave mail naar:  kleurensjamaan@gmail.com

 

PROGRAMMA 2018

Bedankt voor jullie belangstelling. In december stop ik met mijn website en met aanbieden van mijn activiteiten. Simpel omdat er inkomen nodig is. Ik ben al geruime tijd op zoek naar betaald werk. Liefst in de spirituele hoek (workshops en lezingen o.a.) of rouwbegeleiding of bij een goed doel of non profit organisatie. Werken in een natuurvoedingswinkel past bijv. ook bij mij. Als je wat weet voor mij binnen een halfuur rijden van Vledder laat het mij weten s.v.p.

Dank jullie wel voor de mooie momenten de afgelopen jaren, uniek en onvergetelijk!

Mocht je bij mij een trancereis willen afspreken, of een lezing, of de Heel Jezelf dan kan dit altijd in overleg want mijn mailadres blijft (voorlopig) nog bestaan.

 

Heel Jezelf

Lichamelijke klachten zijn niet meer nodig als je het pad loopt van je zielswijsheid. Het is noodzakelijk voor genezing om je blokkades te leren opheffen en in je kracht te gaan staan. Laat deze 2 daagse een stap zijn in jouw bewustwordingsproces.

Wat kan je o.a verwachten?

0 meditatie

0 ervaringstheorie

0 bewust leren worden van je blokkades en overtuigingen

0 klank/stem/drum heling

0 handoplegging

0 energetische heling

0 deelrondes

0 het positieve leren aantrekken
 

 Heel Jezelf

Wat is er nu mooier dan jezelf te kunnen genezen. Als het ware je eigen apotheekkast te kunnen zijn en je eigen positieve kracht. Ik las laatst de volgende uitspraak van een arts over gezondheid. Gezondheid betekent de kracht en de vaardigheid om datgene te worden wat wij zijn en om datgene te overwinnen wat dat verhindert. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om dit te doen. Het is het helemaal waard spreek ik uit eigen ervaring. Er zijn vele manieren om jezelf te helen. Net zoals er vele wegen naar Rome leiden. Ik leer je in de Heel Jezelf 2 daagse hoe ik het zelf heb gedaan en bekijk het o.a vanuit een sjamanistische kant. Alles heeft een ziel en alles is 1. En vanuit Leven vanuit je hart en vanuit dankbaarheid en vrede. Je oogst bijna altijd wat je gezaaid hebt; onze ziekten komen niet uit de lucht vallen maar hopen zich op in ons lichaam. Of we hier nu bewust van zijn of niet. Het mooie is dat zodra we hier bewust van zijn we het goede ook kunnen gaan aantrekken en de "oude" blokkades kunnen leren herkennen, erkennen en overwinnen. Ieder mens heeft alles in zich, goed en kwaad, blijdschap en verdriet etc. Alleen de kennis om onszelf te helen daar zijn vele van ons de verbinding mee kwijtgeraakt. In de Heel Jezelf 2 daagse ga je eraan werken om die verbinding weer te herstellen. Naast een stuk ervarings theorie van mij gaan we ook veel praktijk oefeningen doen zodat je zelf leert wat bij jou past en je zelf kunt ervaren hoe het voelt en werkt.

Bij 5 of meer mensen is deze 2 daagse te boeken bij mij. Prijs is afhankelijk van plaats en aantal personen.

Ook staat Heel Jezelf in ieder geval 1 keer per jaar ingepland zodat men zich individueel kan aanmelden.

Een Open Hart groet,

Coloured Feathers, sjamaan Petra

 

kleurensjamaan@gmail.com

Coloured Feathers   sjamaan Petra.