Home | Agenda & Actueel | Spirituele Rouwbegeleiding | Heel Jezelf | Sjamanistische Kring Drenthe | Sjamanisme | Spirituele pad | Links | Contact

 

 HEEL JEZELF 2 DAAGSE

Lichamelijke klachten zijn niet meer nodig als je het pad loopt van je zielswijsheid. Het is noodzakelijk voor genezing om je blokkades te leren opheffen en in je kracht te gaan staan.

Deze 2 daagse bestaat uit 2 losse dagen of 2 dagen achter elkaar. Voor diegenen die al meer ervaring hebben met spiritualiteit is er na de 2 daagse 1 terugkomdag en voor mensen met geen of weinig ervaring zijn er 2 terugkomdagen na de 2 daagse. Dit met als doel de oefeningen, opgedane kennis en ervaringen ook echt te integreren. Er is dan ook veel ruimte voor vragen en om ervaringen te delen. Want anders is het net als een boek lezen.. o ja...en je gaat weer over tot de orde van de dag. En dan verandert er niet veel in je leven. Jezelf Helen vraagt ook om vaak doen, toewijding en liefde voor jezelf.

Groepen vanaf 5 personen kunnen deze 2 daagse boeken. Kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de te huren locatie.

Voor meer info mail, bel of app mij.

Heel Jezelf:  op een intuÔtieve manier op energetisch niveau door je eigen blokkades weg te nemen.        
 

Blokkades ontstaan als emoties, overtuigingen, verdriet en nare gebeurtenissen zich vast gaan zetten in je lichaam. Dit is vaak een proces van jaren. Zo ontstaan allerlei lichamelijke klachten. De klacht is niet in 1 dag ontstaan en zal ook niet in 1 keer op te lossen zijn. Het is een pad van bewustzijn wat je loopt.

De opheffing van de blokkade(s) komt uit de ziel. Veel ziektes kan men zelf genezen indien je eerlijk bent naar je eigen ziel toe. Als je dieper in jezelf gaat kijken kan je de energie van de ziel via het geestlichaam in het stoffelijke lichaam gebruiken. Sinds 1987 heb ik astma en later ook hooikoorts gehad tot maart 2015. Al die jaren heb ik aan astma en hooikoorts medicijnen vast gezeten tot aan long revalidatie in het ziekenhuis toe. Ik heb mijzelf toen ik net sjamaan was binnen een maand kunnen healen door samen te werken met de energieŽn van het universum en door te luisteren naar mijn innerlijke waarheid. Mijn zielswijsheid.

meer informatie neem contact op met: kleurensjamaan@gmail.com

Coloured Feathers   sjamaan Petra.